Hvad kan du bruge et e-katalog til?

Produktkatalog

En interaktiv bladre pdf som et online produkt katalog kan hjælpe med at præsentere din virksomhed og dine produkter. Du kan med den øget funktionalitet en digital platform tillader gøre dig selv mere attraktiv. Du kan også nå ud til et bredere publikum.
Uanset om du har en stor mængde af produkter og behøver en opslagsværkstruktur, eller du har unikke produkter der nemt kan designes hele sider omkring, så kan du nemt finde fordel i at have et online katalog.

produktkatalog

rnd-side-image 

medlemsblad-side-image

Medlemsblad

Værdsættelse af sine medarbejdere og samarbejdspartnere er vigtigt for at opnå succes i sit felt. Et online medlemsblad kan hjælpe dig med dette, og med vores arbejde i denne typer bladre pdf har vi en særlig ekspertise og rådgivning vi kan tilbyde. Ønsker du en måde at løfte din organisations moral og skabe et bedre fællesskab, så er et medlemsblad måske måden du kan gøre det på

medlemsblad

Menukort

Det er ved et online menukort i særdeleshed du vil kunne finde fordele i teknologien vi tilbyder med en interaktiv bladre pdf. Med nem navigation og struktur kan vi tildele en positiv brugeroplevelse hos dine kunder som et menukort i print ikke tillader. Først og fremmest kan dine kunder føle sig mere trygge ved at komme i din restaurant fordi de har læst menuen hjemmefra, det letter både byrden for dem og for dig. Samtidig kan du give mere information omkring allergi og fødevareintolerans uden at ofre det layout du ønsker af dit menukort.

menukort-side-image

menukort